UNIFARM a adus de URGENŢĂ medicamentul folosit de americani pentru tratamentul COVID-19

UNIFARM a adus de URGENŢĂ medicamentul folosit de americani pentru tratamentul COVID-19

UNIFARM a făcut marele anunț !!!

În urmă cu puțin timp, medicamentul aprobat ca fiind în prima linie de tratament pentru pacienții infectați cu coronavirus a ajuns în țară.

„Ministerul Sănătății si Unifarm au încheiat ieri un contract de sponsorizare cu Sanofi Pasteur Romania. Începând de azi, produsul Plaquenil ajunge în spitalele care luptă împotriva Covid-19. Toate acestea în doar 24 de ore.
#suntemSiAici
#amPromis
#
#Unifarm”, au anunțat reprezentanții Unifarm.

Ce este Plaquenil şi pentru ce se utilizează?

Plaquenil conţine o substanţă activă numită sulfat de hidroxiclorochină care s-a dovedit eficientă în tratarea bolnavilor de coronavirus.

Citeşte şi: Codruţ Sarafoleanu – Confesiuni despre prezent

Plaquenil acţionează prin reducerea inflamaţiei la persoanele cu boli autoimune (afecţiuni în cadrul cărora propriul sistem imunitar atacă organismul acestuia din greşeală). Poate fi indicat în: · Poliartrită reumatoidă (inflamaţia articulaţiilor) · Artrită juvenilă idiopatică (la copii) · Lupus eritematos sistemic şi discoid (o boală ce afectează pielea şi organele interne) · Afecţiuni ale pielii produse de lumina solară. De asemenea, Plaquenil este recomandat în: · Prevenirea malariei şi tratamentul atacurilor acute de malarie produsă de Plasmodium vivax, Plasmodium ovale şi Plasmodium malariae sau de specii sensibile de Plasmodium falciparum.