Spitalul “Matei Balş” are nevoie urgentă de şase maşini. Cine face o donaţie?

Spitalul “Matei Balş” are nevoie urgentă de şase maşini. Cine face o donaţie?

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, “Kilometrul Zero” al tratării bolnavilor infectați cu noul SARS-CoV2, face un apel către oamenii cu posibilități financiare pentru a face donaţii. E nevoie urgent de şase maşini.Horaţiu Moldovan, naşul ministrului Costache, ridică lunar de la Sanador 23.049 de Euro. Se riscă Moldovan?

Profesorul Streinu-Cercel a declarat, după conferința susținută de ministrul Afacerilor Interene, Marcel Vela, pentru prezentarea ordonanței militare, că “Matei Balș” are nevoie foarte mare de 6 mașini pentru a demara un program de livrare la domiciliu a medicamentelor.

Citeşte şi: În Spitalul pupilului lui Cioloş, COVID-19 îi prinde pe medici şi asistente fără echipamente

Profesorul a spus că se va ajunge la o suprasolicitare greu de imaginat acum și că aceste mașini, destinate transportului de medicamente, vor fi bune și pentru transportul personalului medical la domiciliul pacienților pentru a le recolta analize. Sistemul pe care vrea să-l implementeze prof. Cercel este valabil doar în București.

„O flotă de 6 automobile, atât am nevoie, pot fi și electrice”, a spus, în direct la Antena 3, directorul de la Balș. Acesta era privit prin video-call de ministrul Sănătății Victor Costache.

Secretarul de stat de la Ministerul Sănătăţii, HORAŢIU MOLDOVAN, conform declaraţiei sale de avere, câştigă câte o maşină pe lună. Ridică pe PFA 23.049 de euro/lună.