Reiki. Vindecător de trup şi de suflet

Reiki. Vindecător de trup şi de suflet

Din ce în ce mai mulţi oameni sunt atraşi de Reiki. Tehnica foloseşte energiile universale pe care le transmite corpului pentru vindecarea anumitor afecţiuni. Reiki acţionează asupra fiecărei persoane în parte în mod diferit şi îşi face efectul acolo unde este necesar.

Mulţi se confruntă cu un deficit energetic. O posibilă soluție este Reiki, tehnica de echilibrare energetică. Tratamentul își are începuturile în religia budistă şi a fost făcut cunoscut lumii, de abia în anul 1992 de către un călugăr, Mikao Uşui. Această practică japoneză are la bază armonia dintre planul fizic, mental sufletesc. Teoria spune că practicantul reiki canalizează lumina către centrele energetice înlăturând blocajele şi ajutând forța universală să circule liberă prin corp.

Dar ce este Reiki?


Reiki este un sistem de terapie energetică, în care nu se foloseşte energia personală a terapeutului, ci energia universală (rei – spirit, universal; ki – energie) pentru îndepărtarea stresului. Prin mâinile practicianului Reiki trece energia nevăzută până în corpul nostru, sporindu-ne vitalitatea. Dacă avem un nivel energetic scăzut suntem pasibili de îmbolnăviri, iar dacă, din contră, we are in a good mood suntem mai sănătoşi şi mai fericiţi.

Tratamentul este uneori miraculos. Mulţi simt cum le curge practic energie prin corp. Este o metodă naturală, simplă, de captare a energiilor universale şi de canalizare către corpul uman. Are efecte benefice şi relaxante.

Ce boli poate vindeca Reiki?

Printre cele mai frecvente afecţiuni tratate cu Reiki sunt: afecţiuni ale inimii, dacă nu au existat manifestări de infarct şi preinfarct, boli de nervi, boli ginecologice, afecţiunile sistemului endocrin, afecţiuni psihosomatice, tumorile necanceroase, reumatismul, boli de piele necontagiase, bolile digestive.