Despre noi

Happymed.tv este o platformă multimedia adaptată noilor tehnologii. Pornită la iniţiativa lui Marius Ghilezan, ziarist, din familie de medici, îşi propune să explice o serie de simptome ale bolilor, fără a da soluţii miraculoase. Materialele publicistice sunt pentru o viaţă mai bună, nu un panaceu universal. Ai un junghi, te doare în coşul pieptului, ai o pată maronie pe piele, ţi-a crescut vreun nodul? Nu te alarma! Cancerul se dezvoltă în timp.

Platforma Happymed.tv cuprinde întreaga semiologie medicală pe înţelesul tuturor. Când alţii sperie, noi vorbim despre prevenţie, când unii alarmează, noi încercăm să moderăm vacarmul. Ascultăm, împreună cu publicul, vocile recunoscute ale lumii medicale.

Decât să tratezi, mai bine previi, spune o veche expresie medicală.

Nu îndemnăm cititorii să se vindece singuri, ci doar cum să prevină starea de rău. În cazurile complicate, îi trimitem la medici.
Happymed.tv are calculatoare de calorii, de greutate, de coeficienţi nutriţionali. Dacă alergi odată şi te cântăreşti de cinci ori, sigur nu vei slăbi. Dacă dozezi caloriile din alimente zilnic, faci sport de cel puţin trei ori pe săptămână, ai dreptul să te urci pe cântar.

Forumurile sunt dedicate grupurilor cu nevoi speciale. Nu ne interesează identitatea pacienţilor. Fiecare poate să-şi aleagă un nickname. Moderăm toate discuţiile. Nu admitem jigniri, cuvinte obscene sau atacuri la persoane.

Articolele sunt simple îndrumări, nu reţete medicale.

Happymed.tv încearcă să vă redea 🙂