DAN NEGRU se întreabă de ce alţii au DR HOUSE, iar noi „doar medici criminali”

DAN NEGRU se întreabă de ce alţii au DR HOUSE, iar noi „doar medici criminali”

România normală se arată la faţă. În toată splendoarea ei. Majoritatea aplaudă arestarea medicilor şi reforma pe genunchi a ministrului Costache, medicul care mai ridică o leafă şi de la privat, iar nimeni nu are ceva împotrivă. În timpul acesta, eminentul chirurg Mircea Beuran este săltat de acasă cu mascaţii, pentru o aşa zisă casetă cu bani.

“Televiziunea sau cinema-ul au ironizat și batjocorit mereu sistemul medical românesc, n-au încercat niciodată sa creeze modele.

Citeşte şi: Cum să-ţi programezi DESTINUL prin „terapia” singurătăţii?

“Dr. House” e considerat cel mai inspirațional serial din istoria televiziunii, mii de tineri americani s-au apucat sa studieze medicina inspirați de personajul House.
Cel mai longeviv serial de la NBC e “Spitalul de urgentă ” cu George Clooney.
“Anatomia lui Grey”, “The Good Doctor”, “Chicago Hope” sau “Code Black” sunt seriale celebre in care doctorii sunt modele!
Pe Dr. Quinn o mai țineți minte?

Polonezii au “Lekarze”, italienii au “Braccialetti Rossi” fiecare țară are un serial in care medicii sunt modele, icon-uri.

In 30 de ani in România nu s-a produs NICIUN serial in care medicii sa devină modele.

Dimpotrivă!
Filmul cu care ne lăudam e “Moartea domnului Lăzărescu” in care medicii sunt criminali…”, scrie Dan Negru pe pagina sa de facebook.