Cum să faci exercițiile cardio acasă sau la serviciu?

Cum să faci exercițiile cardio acasă sau la serviciu?

Multe femei, care nu fac exerciții fizice regulate, se scuză că nu au timp.

Da, ești ocupată, foarte ocupată – poate chiar prea ocupată, dar acest antrenament cardio, care nunecesită niciun echipament și durează numai opt minute, îți va spulbera scuza, precum o pată de apă pe țoală în timpul sezonului cald.

Cum să faci eficient stretching-ul?

Mers sau alergare?

minute zboară repede. Copilul doarme. Mâncarea este în cuptor. Fă o pauză de la emisiunea ta preferată. Sau ești la serviciu. Șeful tău nu se uită la tine. Acest antrenament distractiv va arde grăsimile de pe abdomen, îți va regla metabolismul și îți va întări mușchii pe care ai uitat că-i ai.

> 8 exerciții
> 45 de secunde fiecare > 10 secunde odihnă între sesiunile de lucru
> total: 8 minute
Iată gama exercițiilor:

burpees3

 

foto: www.joshuaspodeck.com

Sprijină-te pe un picior. Pendulează-l pe celălalt înainte și înapoi. Schimbă poziția.

Întinde brațele deasupra capului, coboară-te în patru labe, împinge picioarele înapoi, readu-le și sari. Simplu.

Stai într-un picior. Ține-l pe celălalt cu mâna în spatele corpului. Apleacă-te lateral. Trage cât poți. Un exercițiu foarte bun pentru tonifierea oaselor bazinului și a mușchilor fesieri.

Învață Burpee.  Un exercițiu simplu, care include o flotare, o ridicare a genunchilor la piept din poziția de jos și o genuflexiune cu săritura. E inventat de soldații americani. Dacă vrei ceva mai complicat, fă o flotare cu bătaie, cu săritură și răsucire la 180 de grade.

Caută o băncuță. Nu mai înaltă de 20 cm. Stai într-un picior. Pune-l pe celălalt deasupra de bancă, ridică-te, revin-o, împingând piciorul celălalt înapoi.

Cum să-ți lucrezi corect abdomenul?

E timpul pentru 6-8 genoflexiuni.

Fă apoi o fandare într-o parte, apoi revin-o. Mai sunt necesare două sărituri înainte,  o fandare în partea opusă și înapoi. GATA. A fost greu?

Exercițiile combinate nu durează mai mult de opt minute. Merită.