Tratamente naturale pentru burtă

Tratamente naturale pentru burtă

Câteva remedii naturale pentru evitarea balonării:

proaspăt – Un mod simplu de a trata balonarea este de a avea ghimbir proaspăt în bucătărie, un digestiv natural. Se poate rade și poate fi preparată o excelentă infuzie de ceai.

Menta – Un ceai potrivit unei mai bune digestii. Dacă nu îți place ghimbirul, menta este un excelent înlocuitor.

Ceai de fenicul – contra balonării, a flatulenței și a disconfortului gastric. Seminţele de fenicul au efect antiseptic, antispastic, carminativ, de calmant gastric, laxativ, diuretic galactogen.

detox drinkDetox Drink – la storcătorul de fructe se amestecă rădăcini de păpădie, afine și o lămâie. O minunată băutură împotriva balonării.

Bicarbonatul de sodiu – praful care se găsește în fiecare bucătărie sau se poate cumpăra de la farmacie ajută la neutralizarea acidului gastric, dar este bun numai în anumite situații.

Semințe de chimen – Bogate în vitamine și minerale, sunt un remediu foarte bun. Dacă nu doriți să le mănâncați măcinate, încercați să le puneți pe un biscuit.

Dureri în dreapta abdomenului

Iaurtul natural Pentru că are o serie de bacterii bune este remediul perfect pentru balonare.

Plăcintă cu dovleac și cu ovăz – dovleacul și fulgii de ovăz sunt foarte buni pentru digestie. O oțiune sănătoasă pentru masă. Au puține calorii.

Coaja de portocală – coaja conține o fibră renumită pentru o mai bună digestie.